|
|
|
|
|
|
|
|
• |
בננה קפואה (שומרים בקופסא במקפיא בננות בשלות, קלופות וחתוכות) |
• |
1 כפית קקאו |
• |
1 כפית חמאת בוטנים (מומלצת חמאת בוטנים שמכילה אך ורק בוטנים טחונים, ללא תוספות של סוכר ושומן) |
• |
1 כפית סילאן (סירופ תמרים. אפשר להחליפו בסירופ מייפל וכו') |
|
|
|
|
|
• |
שמים את כל המרכיבים בבלנדר (אפשר להמתין 5 דקות לאחר הוצאת הבננה מהמקפיא כדי שתפשיר מעט). |
• |
מפעילים את הבלנדר, רצוי בפולסים עד לקבלת מרקם אחיד של כל המרכיבים. |
• |
מוציאים את המעדן מהבלנדר לצלחת/כוס. |
|
|
|
|
|
|